Robust til grusveje, cykelstier og andre gangstier

HanseGrand®Robust

Robust kan anvendes til vandre- og cykelstier, såvel som til sportsområder og parke-ringpladser. På grund af de gode egenskaber ved produktet bliver HanseGrand®Robust desuden brugt til veje, hvor der er trafik med biler, lastbiler og traktorer.

 

 

Anvendelse:

Produktet kan anvendes ved nye industriveje og skovveje, samt til reparation af ældre industriveje, veje anlagt med Bitume, parkeringspladser og cykelstier.

Indhold:

HanseGrand®Robust består af rene naturstoffer, såsom splitsten og natursten.

Egenskaber:

HanseGrand®Robust er kornstabilt, vejrbestandigt og nemt at arbejde med. På grund af den specielle kornblanding har produktet en god vandgennemtrængelighed, og dermed kan HanseGrand Robust forhindre vandrender i overfladen.

Tekniske data:

HanseGrand®Robust har en kornblanding mellem 0-11mm, Vægt: 2,00 t/m3. Kvalitetskontrol via Insitut Anton Morbach in 29664 Walsrode.

Arbejdsanvisning:

HanseGrand®Robust bliver lagt i en tykkelse af 4 cm (80 kg/m2) på en grusbelægning eller på en dynamisk belægning. Hældning: >=3%

Arbejdsvejledning.

HanseGrand Robust leveres lidt fugtig, og det giver optimalte arbejdsbetingelser for at arbejde med produktet. HanseGrand Robust skal lægges ud på et jævnt underlag, som kan bestå af et grusunderlag eller et HanseGrand dynamisk bærelag. Hvis der er huller i underlaget skal disse udbedres med grus eller med HanseMineral 0-16mm. Hvis HanseGrand Robust anvendes på et ujævnt grusunderlag, vil man ikke opnå det ønskede resultat.

Når HanseGrand Robust er blevet lagt skal det tromles. Herefter køres der med lidt tryk på
fra en fejemaskine hen over området. Dermed jævnes overfladen ud, og fugtigheden fra produktet har nemmere ved at fordampe. Ved stærk sol skal produktet holdes fugtigt ved udlægningen.

HanseGrand Robust vil opnå sin maksimale styrke efter 3 vejrskifte (sol/regn/sol).
Ved frostgrader skal man være sikker på, at produktet er tørt, før stien/vejen bliver anvendt.