Geotextil

HanseGrand Patentvej

…hurtig og beskytter trærødder

Enkelt veje og en god løsning

Hansegrand patentvej er egen udvikling i Geotektil med flexible kanter.

Til udfyldning af patentvej kan alle Hansegrands produkter anvendes, samt Hansegrand plus stabilizer bruges. Hvor kan Hansegrand Patentvej anvende?

Udbedring af gamle veje:

Ved gamle veje, udkørte veje og ved beskidte veje, kan det være besværligt og dyrt at udbede vejene. Det er lige her Hansegrand Patent med indbygget kanter har sin anvendelse. En af fordelene med produktet er at materialet adskiller gamle og ny vej fra hinanden, samt belastningen af veje bliver fordelt ud på et større område. Efter at stier /vejen er anlagt med produktet flydes det op med Hansegrand vejsand.

Midlertidigt veje:

Ved udstillinger, ny anlæg og ved andre midlertidige områder, hvor det ikke er mulig, at udarbejde en professionel vej, kan Hansegrand bruges. Når Hansegrand patentvej har tjent sit formål, er det nemt, at fjerne Hansegrand Patentvej igen, og produktet kan anvendes på ny ved en senere lejlighed.

Stigninger:

Ved stigninger sker det ofte at overflade materialet bliver skyllet væk. Dette kan blive væsentlig reduceret med produktet, da dæk materialet hæfter sig fast på Hansegrand Patentvej, ligesom i princippet med dobbelt klæbende tape. Skovstier, naturstier og naturparker, hvor man ønsker, at skåne planternes rødder er produktet yderst egnet.

Størrelsen på HG Patentvej: De findes forskellige brede på Patentvej, men længden er altid på 4,80 m.

Der kan laves specielle længde. Det simple stræksystem, gør det mulig, at forlænge veje til uendeligt, med jordsøm fastgøres materialet til jorden. Til patentvejen kan der tilføjes vejkryds.

Pris:

Bredde:

Pris pr. m2:

 655,-

1,00 meter

136,-

 675,-

1,50 meter

94,-

 695,-

2,00 meter

73,-

 735,-

3,00 meter

51,-

 Alle priser er eksl. moms.